Propper-Droppers car-audio competitie

Propper-Droppers car-audio competitie

09:00 - 17:00, Paddock 2

Propper-Droppers is de meest extreme SPL (Sound Pressure League) wedstrijd die er momenteel wereldwijd wordt gehouden!

Er worden 4 verplichte frequenties gemeten door een digitale sensor op de hoofdsteun. In het allerlaagste frequentie segment hebben we het over 40hz, 33hz, 25hz en 20 hertz. Let op! 20hz is de laagste frequentie die met het menselijk gehoor kan worden waargenomen. De gemiddelde score bepaalt de uiteindelijke eindscore.

Iedereen maakt kans op de winst!
Onze Nederlandse deelnemers scoren erg goed op internationaal niveau, er zijn namelijk meer landen die Propper-Droppers organiseren. Zo speelt onze luidste deelnemer gemiddeld bijna 160 decibel! Je begrijpt dat deze auto dan ook behoorlijk is aangepakt om zo luid te kunnen spelen.
Ook met mindere aanpassingen kan er in Propper-Droppers worden deelgenomen.

Zelfs met een klein 10 inch subwoofertje maak je al kans op de winst. Door de categorie indeling kan iedereen deelnemen en strijden tegen gelijkwaardige installaties. Daardoor zijn er gemiddeld zo'n 60 individuele deelnemers per evenement die strijden om een beker (en eeuwige roem).

Omdat de Propper-Droppers worden gesponsord door PIONEER, GLADEN en GROUNDZERO kunnen zij de deelname gratis houden en zijn er zelfs prachtige bekers voor de top 3 per klasse te winnen.

Deelnemen

Meld je aan bij Propper-Droppers en bestel een entreeticket in de ticketshop.

Meer informatie vind u op de website www.propper-droppers.nl

Of op de Facebook pagina www.facebook.com/PropperDroppersNederland