RIJ MEE IN EEN TIME ATTACK AUTO

11 Maart 2020
RIJ MEE IN EEN TIME ATTACK AUTO

RIJ MEE IN EEN TIME ATTACK AUTO TIJDENS AUTOMAXX STREETPOWER! Kom naar AutoMaxx Streetpower 2020, zondag 15 maart met meer dan 1000 auto's op de showpaddocks en volop actie op Circuit Zandvoort! Mis het niet!

 

VRIJ RIJDEN Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programmaonderdeel Vrij rijden. Voor slechts €40,- (in de voorverkoop, ter plaatse betaal je €45,-) kun je 20 minuten vrij rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van minimaal 16 jaar, is toegestaan.

 

KWH Racing heeft een te gekke aanbieding voor de mensen die een mooie ervaring willen met wat Time Attack precies inhoudt. De Honda Civic Type R van 400 pk gebruikt KWH als zogenaamde race-taxi.

 

Bij een betaling van €95,- kun je als passagier rondgestuurd worden over het vernieuwde circuit van Zandvoort. Met deze te gekke aanbieding is het dus mogelijk om over hetzelfde circuit te racen als waar onze Max Verstappen begin Mei racet!

 

Is dit iets voor jou? Stuur ons dan nu een mailtje naar kai@kwh-racing.nl. Uiteraard is KWH op de paddock aanwezig zijn om Time Attack te promoten!

Tickets
FOLLOW US: