Deelnemen

Best of show contest powered by Proudwheels>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede auto? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest, powered by Turtle Wax! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Je kunt je van tevoren aanmelden, via onderstaande link. Maar ook op het evenement kun je je bij het podium aanmelden. Je hebt dan wel een showautoticket nodig.

 

Als je je van tevoren aanmeldt, zijn er 50 gratis entreekaarten beschikbaar. Naast het gratis showautoticket ontvang je dan dus ook een gratis entreeticket. Na aanmelding krijg je snel te horen of jouw auto welkom is op de Best of Show paddock. We verwachten natuurlijk geen standaard auto's als aanmelding.

 

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan via onderstaande knop.

 

Klik hier om deel te nemen 

 

Showpaddock>

De mooiste getunede of gestylede auto’s vind je in grote getalen op de verschillende showpaddocks, tijdens AutoMaxx Streetpower. Elk merk is welkom! Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks? Bestel dan een showautoticket in de online ticketshop. Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.

 

Bestel via de online ticketshop het showautoticket. Deze tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

Clubpaddock>

Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in tijdens het event. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor circa 50+ auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier meer dan 1.000 clubauto's vinden, die een breed beeld van de Nederlandse performance & styling scene weergeven. Meld je club aan via info@402automotive.com.

Dragracen>

Voor €10,- kun je deelnemen aan de dragraces, deze vinden doorlopend plaats vanaf 10:00 uur tot ongeveer 17:00 uur. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Alleen voor auto's met kenteken. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden bij de DHRA trailer bij de dragstrip! Dit kan zaterdag vanaf 09:00 uur.

Uiterlijk in de week voor het evenement krijg je hierover nog een e-mail.

VOOR VERTREK NAAR HET EVENEMENT 
Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:

- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop.
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.
- Rijbewijs 
- Helm 
- De ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik HIER om de vrijwaring te downloaden. 
- Lees ook het reglement goed door.

 
GEEN PASSAGIERS BIJ DE RACE!

Tickets
FOLLOW US: