Deelnemen

Best of show contest powered by Turtle Wax>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede auto? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest, powered by Turtle Wax! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Je kunt je van tevoren aanmelden, via onderstaande link. Maar ook op het evenement kun je je bij het podium aanmelden. Je hebt dan wel een showautoticket nodig.

 

Als je je van tevoren aanmeldt, zijn er 50 gratis entreekaarten beschikbaar. Naast het gratis showautoticket ontvang je dan dus ook een gratis entreeticket. Na aanmelding krijg je snel te horen of jouw auto welkom is op de Best of Show paddock. We verwachten natuurlijk geen standaard auto's als aanmelding.

 

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan via onderstaande knop.

 

Klik hier om deel te nemen 

 

Showpaddock>

De mooiste getunede of gestylede auto’s vind je in grote getalen op de verschillende showpaddocks, tijdens AutoMaxx Streetpower. Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks? Bestel dan een showautoticket in de online ticketshop. Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.

 

Bestel via de online ticketshop het showautoticket. Deze tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

Dutch Time Attack>

Tijdens de Dutch Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot bekende coureurs en van VW Golf tot Nissan Skyline: allemaal komen ze je voorbijgeflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! Zorg dat je een goed plekje op de hoofdtribune hebt, zodat je niks mist!

 

De strijd gaat in drie fasen; de warm-up, de kwalificaties en de finale, waarbij het aankomt op stuurmanskunst. Als er 1 opwarmronde (inlap) is gereden gaan we de 'vliegende' ronde (flyinglap) in. Nu moet het gebeuren, hier gaat het om, deze tijd staat en elke fout, hoe klein ook, wordt afgestraft!  Je kunt jezelf aanmelden vanaf €125,- voor de Clubklasse!
Klik hier om deel te nemen.

 

Zondag 15 Maart - Circuit Zandvoort (AutoMaxx Streetpower). Promotiedag Dutch Time Attack, geen reguliere ronde.
Speciaal voor deelnemers die zich voor 15 januari 2020 hebben aangemeld voor het seizoen van 2020 is er een gratis tracktime sessie beschikbaar van 20 minuten.
Dit event is het eerste autofestival dat plaats vindt op het nieuw verbouwde F1 Circuit van Zandvoort en we willen iedereen in staat stellen om op dit event te vrij rijden. Dutch Time Attack zal zich op deze dag promoten en u kunt voor allerlei vragen terecht bij ons team.

 

DE RONDES:
Ronde 1: Zondag 29 Maart - TT Circuit Assen (Deutsche Autofest)
Ronde 2: Zondag 17 Mei - Circuit Zandvoort (JapFest)
Ronde 3: Zondag 26 Juli - Circuit Zandvoort (RPM Live)
Ronde 4: Zondag 11 Oktober - TT Circuit Assen (JapFest)

Parade>

Ervaar als eerste hoe het is om te rijden het nieuwe Formule 1 circuit door een sessie tracktime te boeken. Voor slechts €20,- (in de voorverkoop, ter plaatse betaal je €25,-) kun je 20 minuten vrij rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en 1 passagier, van minimaal 16 jaar, is toegestaan.

 

Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

 

Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs

 

INSCHRIJVING TER PLAATSE
Meld je zondag 15 maart tussen 14:00 en 16:00 uur bij het TC gebouw, deze bevindt zich meteen na de tunnel rechts op de paddock.
Je hebt geen briefing, dus zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de sessie bij de opstel straat klaar staat.

 

Uw auto dient technisch in perfecte staat te zijn!

Indien er een technisch mankement geconstateerd wordt, kunt u niet de baan op!

Dragracen>

Voor slechts €20,- (in de voorverkoop, ter plaatse betaal je €25,-) kun je deelnemen aan de dragraces. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

 

VOOR VERTREK NAAR HET EVENEMENT 
Wat moet je bij je te hebben: 

- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop.
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.
- Rijbewijs 
- Integraal helm 
- De ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik HIER om de vrijwaring te downloaden

 

Dagindeling, onder voorbehoud van wijzigingen:
Entree tot locatie vanaf 07:00 uur.
Inschrijving en keuring* is tussen 07:00 - 09:00 uur in de TC loods. Bij de keuring is het verboden te roken.
Rijders briefing is om 08:30 uur ook in de TC loods. Alleen deelnemers hebben toegang tot de briefing.

Start Race: 09:00 uur
Einde Race (inclusief finale): 13:45
Prijsuitreiking is direct na de finale bij de DHRA trailer.

 

*Autos worden op de volgende punten gekeurd:
- Stoel(en) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn)
- Gordel(s) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn)
- Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan)
- Plus pole van de accu dient afgedekt te zijn (Duct tape toegestaan)
- Geen lekkages (water, olie of benzine)
- Slicks toegestaan. Bij regen/natte baan mag er niet met slicks gereden worden
- Banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben
- Velgen deksels dienen verwijderd te worden
- Remmen dienen goed te werken
- Integraal helm met ECE keurmerk
- Kleding: lange mouwen, lange broek en dichte schoenen. Kleding moet van katoen zijn (minimaal 85% katoen), geen nylon kleding.


 *Motorfietsen en Scooters worden op de volgende punten gekeurd:
- Geen lekkages (water, olie of benzine)
- Remmen dienen goed te werken
- Slicks toegestaan. Bij regen/natte baan mag er niet met slicks gereden worden
- Banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben
- Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan)
- Leren/ deugdelijk pak, bovenstuk en onderstuk (broek en jas) dienen dicht te kunnen en aan elkaar geritst moeten zijn en motorlaarzen
- Helm met ECE keurmerk
- Constructies moeten deugdelijk zijn, definitieve beslissing ligt bij keurmeester.

 
GEEN PASSAGIERS BIJ DE RACE!

Vrij rijden>
Ervaar als eerste hoe het is om te rijden het nieuwe Formule 1 circuit door een sessie tracktime te boeken. Voor slechts €40,- (in de voorverkoop, ter plaatse betaal je €45,-) kun je 20 minuten vrij rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van minimaal 16 jaar, is toegestaan.
 
Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.
 
Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- helm
 
INSCHRIJVING TER PLAATSE
Kijk goed op je ticket in welke sessie je rijdt. Er zijn tickets waarop geen sessie staat, zij zullen rijden in sessie 2, om 14:50 uur.
 
Heb je een deelnameticket voor sessie 1, 2 of 3? Schrijf je dan op zondag 15 maart ter plaatse in tussen 10:00 en 12:30 uur. Je hebt om 13:00 uur een verplichte rijdersbriefing. Zorg dus dat je voor die tijd ter plaatse bent ingeschreven. Het inschrijven en de briefing is in de TC loods, deze bevindt zich meteen na de tunnel rechts op de paddock.

 

Heb je een deelnameticket voor sessie 4, 5 of 6? Schrijf je dan op zondag 15 maart ter plaatse in tussen 12:00 en 14:30 uur. Je hebt om 15:00 uur een verplichte rijdersbriefing. Zorg dus dat je voor die tijd ter plaatse bent ingeschreven. Het inschrijven en de briefing is in de TC loods, deze bevindt zich meteen na de tunnel rechts op de paddock.

 

Uw auto dient technisch in perfecte staat te zijn!

Indien er een technisch mankement geconstateerd wordt, kunt u niet de baan op!

 

Rev Battle>

Maakt jouw auto het meeste gelduid? Doe mee aan de Rev Battle!

Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je in de ticketshop bestellen. Maar je kunt je auto ook aanmelden voor de Best of Show Contest, na goedkeuring krijg je dan van ons een showautoticket.

Carlimbo>

Aanmelden kan ter plaatse op de showpaddock bij de 402 Crew.

HOW LOW CAN YOU GO?

dB-Contest Da Bomb>

dB-Contest Da Bomb is momenteel de meest explosieve Car Audio competitie die we kennen. In deze spelvorm zit de sensor niet op het raam, maar heeft deze een bomvormig frame. De deelnemer mag zelf beslissen waar de sensor zich in de auto bevindt bij dB-Contest Da Bomb. Deze kan overal liggen zolang de locatie de sensor niet beschadigt. Na het starten van de meter heeft de deelnemer 30 seconden om de hoogst mogelijke gemiddelde score te halen. De dB-Contest Da Bomb kan alleen met muziek worden gespeeld.

Eisen:
Deuren en ramen kunnen indien gewenst worden geopend.
Tijdens het meten mag de sensor niet worden verplaatst.
In totaal kunnen 5 metingen worden uitgevoerd zolang de tijd het toelaat gedurende 2 dagen (gebruik deze extra metingen verstandig)

Kijk voor meer informatie over de dB-Contest op hun Facebookpagina

Tickets
FOLLOW US: