DB CONTEST (CARAUDIO)

DB CONTEST (CARAUDIO)

Nieuw op AutoMaxx Streetpower is de dB-Contest; een Car Audio competitie die in meerdere landen georganiseerd wordt en nog steeds groeit in populariteit. Elke wedstrijd zijn er veel vaste deelnemers en ook veel nieuwe deelnemers die allen zeer enthousiast zijn over dit concept. Of je nu met een kleine subwoofer in de kofferbak speelt of een complete rijdende discotheek, elke deelnemer maakt kans omdat er in 6 klasses gestreden wordt om de eerste plaats. Wanneer je deelneemt aan de dB-Contest is het ook mogelijk om een hermeting te doen om zo je score te verbeteren. En wanneer het nodig is zal het dB-Contest team altijd klaar staan met nuttige tips voor het verbeteren van jouw installatie.

dB-Contest Da Bomb.
dB-Contest Da Bomb is momenteel de meest explosieve Car Audio competitie die we kennen.?In deze spelvorm zit de sensor niet op het raam, maar heeft deze een bomvormig frame?. De deelnemer mag zelf beslissen waar de sensor zich in de auto bevindt bij dB-Contest Da Bomb.? Deze kan overal liggen zolang de locatie de sensor niet beschadigt. ?Na het starten van de meter heeft de deelnemer 30 seconden om de hoogst mogelijke gemiddelde score te halen. De dB-Contest Da Bomb kan alleen met muziek worden gespeeld.

Eisen:
Deuren en ramen kunnen indien gewenst worden geopend.
Tijdens het meten mag de sensor niet worden verplaatst.
In totaal kunnen 5 metingen worden uitgevoerd zolang de tijd het toelaat gedurende 2 dagen (gebruik deze extra metingen verstandig)

Kijk voor meer informatie over de dB-Contest op de website via onderstaande link.  Of op hun Facebook pagina

KIJK OP DE WEBISTE VAN DB CONTEST