Streetlegal Dragraces

Streetlegal Dragraces

Door het succes en deelnemers animo zullen er in 2017 bijAutomaxx Streetpower weer de Streetlegal Dragraces gereden worden.Hier zullen 150 van de allersnelste straatauto’s en motoren deelnemenaan de Quartermile (402 meter) en de strijd aangaan om als eerste over deeindstreep te finishen. Deze vorm van legale straatraces zijn al jaren één vande grootste trekpleisters, en vinden dit jaar weer voor de hoofdtribuneplaats. De timekeeping en crew is in handen van Quartermile Dragracing.   

Voor maar €20.- kan je al meedoen (exclusief entree ticket voor het evenement, deze kun je apart bijkopen in de ticketshop met €5,- korting of op de dag zelf. Wel is de entree voor de auto inbegrepen in het deelnameticket) 

Om je voor te bereiden op het evenement hierbij de benodigde informatie omtrent het aanmelden bij de rijdersbalie, veiligheid en racetijden. 
Let op, er kunnen maximaal 150 auto’s en 25 motoren worden toegelaten.   

Om verzekerd te zijn van deelname, bestel nu je streetlegal - en je entreeticket samen in de ticketshop.  Zolang de tickets voor de dragraces in de shop staan is er ruimte.

Klasse indeling

Op AutoMaxx Streetpower zullen de deelnemende auto's in de volgende klasses rijden, ASL, BSL, CSL en DSL. Alle deelnemende motoren zullen in 1 klasse rijden.  

D.SL: 15.00 sec. –  en langzamer. 

C.SL: 13.00 sec. – 14:99 sec. 

B.SL: 11.00 sec. – 12.99 sec. 

A.SL: 10.99 sec. – en sneller. 

  

Lees onderstaande informatie door!

VOOR VERTREK NAAR HET EVENEMENT 

Zorg dat je je rijbewijs en helm bij je hebt. De benodigde vrijwaring heb je al ondertekend bij je aanmelding. Hou rekening met file. Het vrijwaringsformulier is HIER te downloaden.

Wat dient u bij zich te hebben: 

Uw entree ticket. Bestel deze in de online ticketshop. (Hier komt u het terrein mee op). 

Uw Streetlegal dragrace ticket (Dit levert u in bij de rijders balie) 

Rijbewijs 

Helm 


Dagindeling, onder voorbehoud van wijzigingen:

Entree tot locatie 06:30 AM

Start keuring 06:30 AM (PITBOX 24)

Einde keuring 08:30 AM (PITBOX 24)

Start Race                       09:00 AM

Einde Race/Finale         12.45 PM


Autos worden op de volgende punten gekeurd:

Stoel(en) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn) Gordel(s) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn) Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan) Plus pole van de accu dient afgedekt te zijn (Duct tape toegestaan) Geen lekkages (water, olie of benzine) Profiel banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben Velgen deksels dienen verwijderd te worden Remmen dienen goed te werken Helm, lange mouwen, lange broek en dichte schoenen. 

Motorfietsen en Scooters worden op de volgende punten gekeurd:

Geen lekkages (water, olie of benzine) Remmen dienen goed te werken Sliks toegestaan. Bij profiel banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan) Leren / geschikte pak, bovenstuk en onderstuk dienen dicht te kunnen Constructies moeten deugdelijk zijn, definitieve beslissing ligt bij keurmeester.


Bij vragen kun je mailen naar info@quartermile.nl 

Of bellen naar 06-84331255.

 

Bestel nu jouw dragrace deelname ticket en entreeticket in de ticketshop!