RaceChip; prestatieverhoging door chiptuning

RaceChip; prestatieverhoging door chiptuning

RaceChip is uw partner voor professionele motortuning. Per jaar verkopen zij meer dan 100.000 RaceChips, op de hele wereld behoren zij tot de grootste chiptuning bedrijven. Hun populaire chiptuningmodules RaceChip, RaceChip Pro2 en RaceChip Ultimate werden ontwikkeld door onze ingenieurs.  Ze verhogen het vermogen van de motor zonder daarbij onderdelen van het voertuig in gevaar te brengen.Er is tevens voor veel modellen een RaceChip Ultimate Connect verkrijgbaar waarbij u met een app op uw smartphone instellingen kunt wijzigen.

U zult enthousiast zijn over onze producten. In een mum van tijd zelf ingebouwd bieden onze aanvullende regeleenheden bij talrijke voertuigen met een turbodiesel- of turbobenzinemotor een prestatieverhoging tot 31%. Tegelijkertijd kunt tot 1 liter benzine per 100 km besparen. De RaceChip powerboxen staan in onze database voor meer dan 2200 voertuigen ter beschikking.

Wat is Chiptuning?
In moderne voertuigen wordt de motor door een kleine computer bestuurd en gecontroleerd. Deze computer, het zogenaamde stuurorgaan, is door middel van kabels en stekkers met de motor verbonden. Als motorstuurorgaan neemt het analoge en digitale signalen in ontvangst en berekent het op basis daarvan stuurbevelen voor de ontsteking, inspuiting, regeling van de uitlaatgassen en zo verder.

In principe zijn er met betrekking tot chiptuning twee mogelijkheden om het vermogen van een motor op te voeren: via een extra elektronisch stuurorgaan of door middel van zogenaamde OBD-tuning.

Meer informatie over RaceChip, klik op onderstaande balk.

Tepper-Efka is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux, klik hier voor de website. Zij zullen tijdens AutoMaxx Streetpower aanwezig zijn met de RaceChip.

MEER INFORMATIE OVER RACECHIP