Prijzencircus tijdens het compleet nieuwe showprogramma op Automaxx Streetpower

Prijzencircus tijdens het compleet nieuwe showprogramma op Automaxx Streetpower

Tijdens Automaxx streetpower zullen er tal van prijzen te winnen zijn in het compleet nieuwe showprogramma. Zo is er op de paddock een constante doorloop van verschillende programma onderdelen: Best of Show Battle, Rev-Battle, Run je Rot, Burn-out Madness en de car limbo. Voor al deze programma onderdelen is er voor de top 3 een prijs te winnen:

- 1e prijs is een Action camera van het merk WASP aangeboden door Autostyle T.W.V. €219,-. Met deze action camera kunt u gave on board video's maken of hem meenemen op vakantie voor te gekke vakantie video's.

- 2e prijs is een Pioneer autoradio aangeboden door Pioneer T.W.V. €59,-. Met deze autoradio kunt u fijnloos muziek afspelen vanaf u mobiele telefoon door middel van de USB aansluiting of de AUX ingang. Sluit je hem aan via een USB, dan laadt hij ook nog eens je telefoon op zodat je nooit meer offline bent!

- 3e prijs is een goodiebag van Monster Energy aangeboden door Monster Energy. In deze goodiebag vind u tal van leuke gadgets. Wat er in zit is een verrassing...Wil je toch weten wat er in zit? Ga dan de strijd aan tijdens een van de programma onderdelen en win deze gave goodiebag! Om alvast een tipje van de sluier te geven, er zit gesigneerd materiaal in van Ken Block!

Het showprogramma pakt dit jaar groot uit en er zal op de paddock de gehele dag wat te doen en te zien zijn op de showpaddock. Heb je je nog niet aangemeld voor 1 van de programma onderdelen? Meld je dan snel aan op de site en wie weet val jij in de prijzen! 

Bij zijn is meemaken dus bestel hieronder snel je kaarten voor Automaxx Streetpower zondag 19 maart!

Bestel nu je tickets!